Klienter

Det siger andre om Pehr Mathiesen

Justeret retning efter erhvervsclairvoyance

At møde Pehr Mathiesen er vel noget af det bedste, jeg og min virksomhed har gjort! Som leder af en up-coming virksomhed var der brug for at få en klar kurs for fremtiden efter mange år med udvikling af produkter, men uden den store omsætning.

Efter mit møde med Pehr blev de muligheder og potentialer, der lå for virksomheden, pludselig synliggjort. Det blev lettere at stikke kursen og finde de rettelser, der skulle til for at flytte os fremad. Skal jeg sammenligne rådgivningen med noget, skulle det være en professionel bestyrelse, der kender virksomheden ud og ind. Det åbnede døre, som jeg ikke vidste eksisterede, og har åbnet op for andre potentialer vores virksomhed har. For mig har det været en kæmpe omvæltning at få tilgang til de muligheder, der ligger for virksomhedens fremtid.

Helge Hansen

Head of sales, hz acoustic

Mødet med Pehr har ændret min trivsel

Allerede indenfor 5 minutter havde Pehr allerede spot på de 3 fokusområder som fyldte mest indeni mig, så uden at have haft en dialog på forhånd og uden at han vidste hvem jeg var, så kunne han sådan næsten knivskarpt sige at det var noget om bolig og at jeg havde for travlt.

Så vejledningen til mig var at kigge på de gamle dyder og gå tilbage til basic.

Se på hvad var intentionen af det jeg drømte om. Måden Pehr fik det forklaret mig det på, og fik spottet det ud i en anden version end jeg normalt ville have hørt hvis der blev talt med hovedet, det gjorde at jeg kunne gå fra Pehr med en følelse af at have fået endnu flere værktøjer end jeg nogensinde har oplevet at få før!

Det gjorde også indtryk på mig at Pehr tog fat i mine private udfordringer, fordi man som selvstændig kan have svært ved at skille ting fra hinanden.

Jeg fik en god fornemmelse ved at have hele mig med i processen for at få succes med min virksomhed ud i fremtiden.

Klarhed over situationen

Efter en hård periode i forbindelse med min fars død skulle jeg tage beslutning om generationsskifte i hans firma. Jeg havde længe været i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe det an – både for at få det til at gå op i en højere enhed med min egen virksomhed, men også for at holde styr på de følelsesmæssige ting, der kommer i sådan en situation.

Pehr kom med mange forslag til, hvordan jeg kom videre i min sorgproces. Han gjorde op med forventninger, der lå i luften og gav råd om, hvordan virksomheden kunne udformes. Han kom sågar med konkrete beskeder om, hvilke veje jeg skulle gå og hvilke personer, jeg skulle kontakte for at få business op at køre. Det kan være helt skræmmende så konkret viden, han kan komme med, som ingen kunne vide på forhånd.

Dorthe Kornerup

Kornerupdesign

Businessclairvoyance fremfor traditionel coaching

Min kompagnon og jeg overtog MSC Translation i 2015. Inden overtagelsen havde vi brugt mange timer på udvikling af forretningsplan og møder med advokat, revisor og de tidligere ejere. Vi var godt rustede, og overtagelsen var gnidningsløs. Fra starten har vi været driftsorienterede og ikke haft det store overskud til at fokusere på markedsføring.

Mødet med Pehr var et wake-up call. Vi ved, at vi har et godt produkt, og at vi differentierer os fra andre i vores branche. Kundeporteføljen udvides bare ikke, hvis vi er de eneste, der ved det! Pehr har fået os til at arbejde med synlighed – indtil videre i form af nyt logo og designlinje. Vi har fået meget konkrete værktøjer til udvikling af vores forretningsplan og en tidsplan at arbejde efter. Desuden rådgav han om vores ansvarsfordeling, og hvordan vi med fordel kunne supplere hinanden bedre, end vi allerede gør.

Grunden til, at vi samarbejder med Pehr, er, at rådgivningen udelukkende baseres på en metafysisk afdækning af præcis vores virksomhed og udviklingsmuligheder. Man føler sig tryg i Pehr’s selskab og mærker, at han og hans guide vil én det bedste. Seancerne er lærerige og til tider morsomme – som fx da hverken Pehr eller jeg kendte betydningen af et ord, der kom frem, og hvor vi måtte konsultere en fremmedordbog for en forklaring. Pludselig gav mange ting mening.

Hanne Lebech

MSC Translation

Prøv 10 minutters gratis erhvervsclairvoyance!

Oplev en uforpligtende clairvoyant reading med Pehr Mathiesen.
Få korte overskrifter på de vigtigste temaer for dig lige nu.