Er du bevidst om, hvordan du bruger din intuitive energi i dit personlige lederskab?

MØD PEHR MATHIESEN

Budskaber fra universet

Der ligger et uudnyttet potentiale i mennesker, som ikke får lov at blomstre, fordi det kan være svært at tilsidesætte det rationelle for en mere intuitionsbetonet beslutning.

Mine klienter bruger erhvervsclairvoyance til mange forskellige ting:

Det kan være tvivl om job og karriere, usikkerhed om virksomhedens fremtid, økonomi eller personale, eller det kan være et behov for uerkendte idéer til iværksætteri og som en vej ud af stagnation.

Andre har brug for at få en dybere forståelse af dem selv: Hvordan skal jeg prioritere mit liv? Hvordan kan jeg føle mig mindre stresset? Hvad skal jeg i min fremtid? Hvordan finder jeg energien og livsglæden?

Du kan også komme uden et konkret spørgsmål til noget i dit liv, men bare har et ønske om at blive guidet i en retning, som er uklar for dig.

Sådan foregår en clairvoyant reading

  • Før din seance går jeg i en meditativ tilstand, hvor jeg kommer i kontakt med dine guider, og skriver noter på temaer om dig lige nu og i fremtiden. Jeg skal ikke have noget at vide om dig inden læsningen.

  • En læsning varer 60-90 minutter. Jeg sætter ord på, hvad jeg fornemmer, hører og ser. Du er velkommen til at stille spørgsmål.

  • Efter præsentationen af mine noter går jeg dybere ind i, hvad der ligger bag de enkelte udfordringer; hvad der er sket, og hvordan de kan løses. Du får konstruktive værktøjer og vejledning i, hvordan de bør anvendes.

  • Jeg bruger som udgangspunkt min intuition i rådgivningen. Undervejs kan der også foregå en rationel sparring, men jeg bliver ved med at være i min intuitive energi.

  • Du får mange budskaber i en clairvoyant reading. Jeg opfordrer dig til at gemme mine noter som et personligt styringsredskab og for at skabe større bevidsthed. Du er velkommen til at optage seancen.

Den spirituelle vejledning giver dig de budskaber, du skal have – formidlet på en måde, så du oplever retning og handlemuligheder.

Jeg tager afsæt i dit liv, som det er her og nu. Du er garanteret 100% anonymitet og tavshedspligt.

”Min mission er enkel: At øge bevidstheden om det spirituelle, så det for alle ledere og medarbejdere vil være et naturligt og anerkendt ledelsesværktøj.”

Pehr Mathiesen

Pehr’s baggrund

Jeg er erhvervsclairvoyant, spirituel adviser og optaget af at forløse det fulde potentiale i mennesker og virksomheder.

40 års erhvervserfaring fra ind- og udland som leder, selvstændig, ansat i forsvaret (bl.a. som jægeraspirant) og som tidligere topatlet har jeg en professionel og mental stærk ballast.

Allerede som dreng kunne jeg fornemme andres sindstilstand. I min ungdom skete det ofte, at fremmede kom hen til mig for at tale om et eller andet problem. Jeg gav dem et godt råd, og det føltes let og naturligt at motivere og give dem tillid til, at der var håb forude.

I 2001 begyndte jeg at opdyrke mine evner som spirituel adviser gennem en række spirituelle uddannelser. Siden 2016 har jeg arbejdet som professionel clairvoyant rådgiver, og føler stor passion for at skabe gode relationer og betydningsfulde forandringer.

Jeg har altid hjerte og sjæl med i mit arbejde.

Prøv 10 minutters gratis erhvervsclairvoyance!

Oplev en uforpligtende clairvoyant reading med Pehr Mathiesen.
Få korte overskrifter på de vigtigste temaer for dig lige nu.