Fra ubevidst væren til intuitivt lederskab

Aktivér dine personlige styrker og find nye veje for din virksomhed

I dette livsforandrende udviklingsforløb vil du blive guidet igennem processer, der styrker din kraft og evne til at bruge din intuitive energi i dit personlige lederskab.

Gennem fem dybdegående erhvervsclairvoyancer arbejder vi med at udvikle dine personlige ressourcer og potentialer og virksomhedens udviklingsområder og vækstmuligheder.

Sådan foregår 1:1 Counseling forløb

 • 1. Erhvervsclairvoyance: Virksomheden og dit følelsesregister
  (60-90 minutter)

  Seancen sætter ord på temaer og udfordringer i fortiden, lige her og nu og i fremtiden – både på et personligt plan og i relation til din virksomhed. Fokus er hurtig omsætning, og du får konkrete værktøjer, som du kan omsætte i hverdagen. Vi gennemgår virksomhedens fremtidige potentiale og emner, som du skal være bevidst om og handle på, når du møder dem.

 • 2. Erhvervsclairvoyance: Klar til udvikling – næste skridt i virksomheden
  (60-90 minutter)

  Fokus er nye muligheder, ny energi og kreativt flow:

  Er du blevet mere rolig og mindre stresset, og tænker du mere positivt end negativt? Er du blevet bedre til at tackle modstand? Hvilke punkter er indtruffet fra sidste clairvoyance, og har du undersøgt og handlet på dem?
  Vi gennemgår nye muligheder og potentialer.

 • 3. Erhvervsclairvoyance: Ny identitet og fundament
  (60-90 minutter)

  Seancen omhandler din identitet, image og fundament. Dit fundament og selvværd er styrket, og du er bevidst om skjulte mønstre og blokeringer, du har været præget af. Nu lærer du at handle intelligent mod nye og større mål. Træner din selvforståelse. Lærer at handle på inspirationer, opnå handlefrihed og være modig. Du får budskaber på, hvordan du differentierer dig fra konkurrenter, finder nye målgrupper og øger din omsætning.

 • 4. Erhvervsclairvoyance: Intuition – tag de rigtige beslutninger
  (60-90 minutter)

  Fokus er at skabe bevidsthed: Hvad har du observeret af tanker og følelser, når du står overfor en udfordring i din virksomhed?

  Praktisk case: Via din intuition/mavefornemmelse sætter du ord på de inspirationer, du fornemmer, der kommer til at ske i fremtiden.

  Casen styrker dit nærvær og evnen til at lytte til dine førstehåndsindtryk.

  Du får nøglepunkter, som du skal være bevidst om, og sammenholdt med dine inspirationer udarbejder du en konkret handlingsplan for de næste to måneder.

 • 5. Erhvervsclairvoyance: Nye mål
  (60-90 minutter)

  Vi evaluerer dit forløb – ikke med den rationelle hjerne, men på en indre følelse. I praksis sætter vi sindet ud af spil, hvis opgave altid er at begrænse din indre magt, Hvad fortæller din intuition? Hvordan er følelsen, når du tænker på et overordnet mål, som virkede uopnåeligt for et år siden?
  Vi arbejder clairvoyant hen på, at du kan tilsidesætte personlige følelser for at holde fokus på virksomhedens mål. Du bliver bevidst om den perfekte timing og prioritering.

1:1 Counseling forløb omfatter fem erhvervsclairvoyancer fordelt over et år, og kræver ingen forberedelse som ved traditionelle former for rådgivning.

Under vores møder får jeg hele tiden nye intuitive informationer ud fra, hvad du siger og tænker. Du vil derfor opleve seancerne som energifyldte og positivt udfordrende, samtidig føle ro omkring dig.

Efter seancen kan du føle dig en smule træt, men også opleve lethed i kroppen.

Se, hvordan den clairvoyante reading foregår her

Din investering ved 1:1 Counseling forløb

 • København/Sjælland
  13.500 ex. moms (inkl. transport)

 • Jylland/Fyn
  Kr. 11.200 ex. moms

Booking er bindende for hele forløbet.

1:1 Counseling forløb er for dig, der …

 • Er åben for en spirituel tilgang og klar på et personligt, meget intensivt udviklingsforløb.

 • Har fokus på at opnå dine forretningsmæssige og personlige mål.

 • Ønsker en livsforandrende proces, hvor du får kontakt til dit potentiale og dybestliggende energi.